O NAMA

Naša priča

Za Vas izrađujemo i oslikavamo umjetničke, unikatne proizvode te proizvode po želji, a možemo ih izraditi i prema specifičnim zahtjevima.

Svi naši proizvodi ručno su oslikani i napravljeni s ljubavlju kako bi unijeli dašak posebnosti u Vaš prostor.  Isti već uljepšavaju razne domove, poslovne i izložbene prostore, vikendice, ordinacije i sl.

Isto tako, naše proizvode možete naručiti kao poklone dragim osobama ili poslovnim partnerima te smo iste u mogućnosti isporučiti na traženu lokaciju.

O autorici

Ana Pavić Smojver

Ana Pavić Smojver APS art

APS art predstavlja brend čiji je autor osnivačica i direktorica, Ana Pavić Smojver. Brend predstavlja ručno oslikane ukrasne predmete za kućanstvo, a cijela ideja oko APS art brenda nastala je nekako prirodno i spontano, iz čiste ljubavi autorice prema onom što radi.

Moj rad proizlazi iz neke vrste meditacije i prenošenja istog u moje radove. Inspiraciju u principu pronalazim unutar sebe, a izrada radova me umiruje i ispunjava. Kombiniram tehniku točkanja koja je izrazito meditativna sa korištenjem motiva mandala i raznih drugih motiva.

Autorica ručno oslikava razne predmete, od satova, vaza, ogledala, čaša, lampi, šalica do dekorativnih stolića itd, a svaki rad je napravljen sa puno ljubavi i predstavlja povezanost i prelazak energije iz jednog oblika u drugi slijedeći put kroz um, srce, dušu i ruke…

Sve upite vezane uz narudžbu naših proizvoda i usluga možete postaviti putem Kontakt obrasca.

Pronađite što Vam se sviđa...