Plaćanje i dostava

NAPOMENA:  www.apsart.hr nije webshop pa će Vam prilikom naručivanja proizvoda biti ponuđen Kontakt obrazac koji je potrebno ispuniti osobnim podacima i navesti proizvod koji želite kupiti, kako bismo Vam u što kraćem roku poslali ponudu.

Mogućnosti plaćanja

Kupac naručene proizvode preko naše web stranice www.apsart.hr ili putem telefona 091/7345-855 može platiti na sljedeće načine:

  • Putem transakcijskog računa (E-bankingom / općom uplatom (transakcijsko plaćanje),
  • Putem transakcijskog računa – avansna uplata (50% odmah, 50% po izradi proizvoda),
  • Gotovinskom uplatom prilikom preuzimanja pouzećem,
  • Gotovinskom uplatom našem dostavljaču prilikom isporuke na adresu,
  • Gotovinskom uplatom u slučaju osobnog preuzimanja proizvoda.

Narudžba se smatra zaprimljenom u slučaju plaćanja e-bankingom, općom uplatom i pouzećem – u trenutku kada APS art j.d.o.o. elektroničkim putem zaprimi narudžbu.

U trenutku kada je narudžba zaprimljena, APS art j.d.o.o. će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod uspješno naručen.

Ukoliko kupac ne dobije obavijest iz prethodnog stavka, sugerira se provjeriti:

Da li je poruka u Junk/Spam folderu
Da li je mailbox pun
Nakon što je proizvod zapakiran, APS art j.d.o.o. će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca da je kupio proizvod te da je proizvod poslan, ili će to učiniti ovlaštena kurirska služba.

VIRMANSKA UPLATA (PUTEM TRANSAKCIJSKOG RAČUNA)

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskog/transakcijskog plaćanja, e-mailom ćemo Vam poslati ponudu tj. predračun. Iste možete platiti na šalteru banke, pošte ili internet bankarstvom. APS art j.d.o.o. se obvezuje rezervirati gotove proizvode u trajanju od 3 radna dana, ne uključujući subotu. Nakon isteka 3 radna dana od primitka narudžbe, APS art j.d.o.o. ne jamči za raspoloživost proizvoda. U slučaju da nemamo gotove proizvode, iste izrađujemo tek po primitku uplate. Nakon izrade proizvoda slijedi pakiranje i slanje. U slučaju da Vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

VIRMANSKA – AVANSNA UPLATA

Ova fleksibilna opcija omogućuje avansno plaćanje u iznosu 50% od ukupne vrijednosti proizvoda prije same izrade te preostalih 50% mjesec dana nakon prve uplate. Kupac može izvršiti uplatu preostalih 50% i prije isteka roka od mjesec dana. Proizvodi se isporučuju kupcu isključivo nakon zaprimanja ukupne uplate. U slučaju da ne zaprimimo ukupnu uplatu u roku navedenom u ponudi, narudžbenici ili uputi kupcu, a proizvodi su u fazi izrade ili izrađeni, smatrat ćemo da je isti odustao od kupnje te zadržati pravo na nadoknadu troškova. U tom slučaju kupac nema pravo na povrat uplaćenih sredstava te prihvaća i suglasan je sa ovdje navedenim uvjetima plaćanja i kupovine.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Želite li platiti gotovinom dostavljaču – odaberite plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Gotove proizvode pakiramo i šaljemo odmah po primitku narudžbe, a proizvode po narudžbi tek kada budu izrađeni.

GOTOVINSKA UPLATA (GOTOVINSKO PLAĆANJE)

Nudimo mogućnost gotovinskog plaćanja prilikom osobnog preuzimanja proizvoda ili našem dostavljaču prilikom osobne dostave.

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s kupljenim proizvodima ili na adresu elektroničke pošte s koje je narudžba napravljena. U slučaju osobnog preuzimanja račun izdajemo sa izdavanjem proizvoda.

Dostava i preuzimanje

Besplatnu dostavu ostvarujete za narudžbe iznad 60,00 €.

Nudimo sljedeće mogućnosti dostave ili preuzimanja:

  • putem dostavne službe,
  • osobna (ekspresna) dostava na području Grada Zagreba,
  • dostava na kiosk Tiska (opcija Tisak paket – S kioska na kiosk),
  • mogućnost osobnog preuzimanja proizvoda (Pick Up).

Proizvode dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske.

Ekspresna dostava koja se odnosi na područje Grada Zagreba iznosi 8,00 €. Detalji oko isporuke se definiraju prilikom narudžbe.

Za pakete do 2 kg – cijena poštarine je 5,00 € za plaćanje unaprijed po predračunu tj. ponudi. Za pakete do 2 kg – cijena poštarine je 7,00 € za plaćanje pouzećem (prilikom preuzimanja paketa).

Dubrovnik i neki otoci, dostava u roku 2 – 3 radna dana za pakete težine do 2 kg – cijena poštarine je 6,00 € za unaprijed uplaćene pošiljke, 9,00 € za plaćanje pouzećem.

U slučaju da se šalju lomljivi proizvodi, cijena poštarine je za 2,50 € viša, zbog izdvojenog rukovanja paketom. U slučaju da lomljivi proizvodi budu oštećeni u transportu, kurirska služba nadoknađuje nastalu štetu.

Nakon što proizvod predamo dostavnoj službi, nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je dostavna služba oslobođena bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća pošiljatelju.

Napomene za dostavu na kiosk Tiska (S kioska na kiosk)

Dostavu na kiosk Tiska moguće je odabrati samo uz narudžbe proizvoda koji odgovaraju veličinom i težinom ovom načinu dostave.

U trenutku slanja paketa s našeg skladišta primit ćete e-mail da je paket poslan na odabranu kiosk lokaciju. Kada paket stigne na odabranu lokaciju primit ćete SMS poruku / e-mail i od tada Vaš paket će Vas čekati 7 dana na navedenoj lokaciji. Paket na kiosku Tiska moguće je podići u radno vrijeme kioska (uz predočenje osobne iskaznice). Dostavu na kiosk Tiska moguće je naručiti na više od 1.000 lokacija diljem Hrvatske.

Status i lokaciju Vašeg paketa u svakom trenutku možete provjeriti na Track&Trace aplikaciji. Nakon što kreiramo obrazac za slanje paketa, na navedenu e-mail adresu dobit ćete e-mail od Tiska sa poveznicom za praćenje statusa paketa. Također, moguće je i upisati ID (šifru) paketa u za to predviđeno polje nakon čega ćete dobiti informaciju o statusu pošiljke.  

S obzirom na to da je cjenik za usluge slanja paketa unutar Hrvatske podložan promjenama, preporučujemo da svakako posjetite web stranicu Tiska na kojoj ćete saznati dimenzije i cijene slanja paketa te sve dodatne informacije.

Obavezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste Vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.